Tyytyväiset asiakkaat ovat kunnia-asiamme

 

Asiakkaitamme:Julkinen sektori          

 

Koulutuksiin ja valmennuksiin on osallistunut lisäksi edustajia yli sadasta liitosta ja yrityksestä

_______________________________________________________________________

        

Asiakkaiden kokemuksia yhteistyöstä kanssamme:

 

"Netgain on avannut  hyvin yrityksellemme markkinoinnin mahdollisuudet ja oivaltanut pienen yrityksen mittakaavan ja meille tärkeät asiat. Liiketoimintaosaaminen on erittäin asiantuntevaa. Kokonaisuutena Netgain hahmotti hyvin asiakkaansa mittakaavan ja resurssit, selvitti erinomaisesti tarpeet ja vei projektia aktiivisesti ja määrätietoisesti eteenpäin."

"Yhteistyö Netgainin kanssa mutkatonta ja palvelu erittäin ystävällistä. Netgain osasi asiansa hyvin ja ylitti odotuksemme. Suosittelen mielelläni Netgainia."

"Yhteistyö Netgainin  kanssa on ollut kaikin puolin miellyttävää ja onnistunutta. Kaikki asiat hoituivat sovitusti. Olemme täysin tyytyväisiä tuloksiin ja teemme mielellämme yhteistyötä Netgainin kanssa myös tulevaisuudessa."

" Netgainin kommunikointi erittäin avointa ja helppoa. Pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen yhteistyöstä. Markkinoinnin substanssi hyvin hallussa. Aktiivisuudessa ei pienintäkään moitteen sijaa. Tilattu lopputulos saatiin."

"Yhteistyö sujui hyvin ja Netgain ymmärsi hyvin tarpeemme. Kaikki asiat tehtiin ajassa ja sovitusti. Koko prosessi sujui hyvin. Voin suositella Netgainin palveluja lämpimästi muillekin."

"Netgainin asiantuntemus korkealla tasolla ja ajankohtaista. Netgainin aktiivisuus erittäin hyvä, toteutus sovitussa aikataulussa. Jatkuva raportointi tehokasta."

"Toiminta nopeaa ja tehokasta."

"Olemme aina saaneet ongelmiimme ratkaisut Netgainilta."

Palautetta workshopeista ja valmennuksista:

"Vahvaa asiantuntijuutta, uusia ajatuksia, käytännönläheisyyttä, monipuolisuutta"

Lainauksia valmennuksiin osallistujien kommenteista (Mitä hyvää päivässä):

" Monipuolinen sisältö ja tarkastelunäkökulma. Innostunut puhuja. Keskustelut täydensivät sisältöä."

" Innostava luennoitsija.Materiaalin käytännönläheisyys. Paljon sovellettavissa oman organisaation toimintaan. Kiinnostavaa asiaa."

"Herätti huomaamaan monia asioita, joita omassa organisaatiossa voisi tehdä toisin." 

"Sain konkreettisia vinkkejä ja ideoita, joita voin yrittää viedä omassa organisaatiossani lävitse."

"Ehdottomasti parhaimpia/hyödyllisimpiä koulutuksia, joissa olen parinkymmenen työvuoden aikana ollut. Aion suositella ao. koulutusta ja kouluttajaa muillekin."

 

 

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Netgain Oy
| Mäkirinne 2, 01390 VANTAA | Puh. +358 400 404 885 | info(at)netgain.fi