Tulos- ja kasvuodotuksia? Olisiko apu paikallaan?

Älä enää odota, vaan ota meihin yhteyttä, kun haluat viedä lävitse kehityshankkeita ja/tai kartoittaa organisaatiosi muutostarpeita ja toteuttaa ne onnistuneesti.

Saat meiltä haluamaksesi ajaksi yrityksesi yhteistyökumppaniksi ja sparraajaksi ammattilaisen, joka on rautainen yhdistelmä liiketoiminnan osaajaa ja käytännön sovellusten toteuttajaa 

Autamme strategioissa ja  suunnittelussa, etsimme markkinointimahdollisuuksia ja kartutamme kokemusten ja henkilöstön kehittämisen kautta yrityksesi markkinointiosaamista ja aidosti asiakaslähtöistä toimintaa. Avain on, että olet sitoutunut ja valmis toimimaan.

Mieti, mikä on osaamisresurssinne tänään ja mitä tarvitsette lisää.  Poistat arvailun markkinointipäätöksistäsi, parannat myyntikäytäntöjäsi, kehität toimivat strategiat ja markkinointi-, asiakaskokemus- ja viestintäsuunnitelmat, saat asiakkaita vähemmällä takertelulla, suuremmalla varmuudella ja paremmilla tuloksilla.

Näin helppoa se on

Konsultointiyhteistyössä määrittelemme ratkaistavan ongelman, kehityksen kohteen sekä tavoitteet, sisällön sekä yhteistyömuodot. Hyväksyttyäsi tarjouksemme teemme yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteisiin sitoudumme 100%:sti ja takaamme asiakkaamme 100 %:sen tyytyväisyyden. Myös valmennukset ja workshopit kuuluvat tarvittaessa kokonaisuuteen. 

TAI

2. Sparrausyhteistyössä sovimme tavoitteista ja yhteistyön sisällöstä ja teemme sopimuksen haluamaksesi ajaksi. Yhteistyö on joustavaa. Sovimme säännöllisille keskusteluillemme ajat. Myös tietystä määrästä tapaamisia sovimme tilanteen mukaan.  Voit tarvittaessa aina soittaa ja saat vastauksen. Saat myös rajoittamattoman sähköpostituen. Voit lähettää kysymyksiä milloin tahansa. Kun olet sparrausasiakkaamme, olet kärjessä listalla ja saat vastauksen mihin tahansa kysymykseen 24 tunnin kuluessa. 

Miksi Netgain?

Yhteistyökumppanilla ja sparraajalla, Marketta Rusi-Karlssonilla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus  yritysten markkinoinnin ja liiketoiminnan eri alueilta. Yrittäjänä hän on tehostanut monelta eri toimialalta olevien pk-yritysten liiketoiminnan toimivuutta ja tuloksellisuutta, mikä on vahvistanut yritysten erottuvaa asemaa markkinoilla, saanut yrityksen markkinointiorganisaation toimimaan tehokkaammin ja tehostanut toimenpiteiden ja henkilöstön toiminnan johdonmukaisuutta ja asiakaslähtöistä toimintaa asetettuihin tavoitteisiin pääsemiseksi.

Rautaisella kokemuksella ja laaja-alaisella näkemyksellä sekä isojen että pienempien yritysten liiketoiminnasta ja markkinoinnista takaamme asiakkaillemme tuloksellisen, joustavan ja täysin asiakkaamme tilanteen mukaan räätälöidyn yhteistyön.

Laajemmankin täsmätoteutuksen mahdollistavat Netgainin asiantuntijaverkoston asiantuntijat kulloisenkin tilanteen mukaan. Projektista ja kokonaislaadusta vastaa aina kokonaisvaltaisesti Netgain.


Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä. Tässä palautteita asiakkailtamme:

"Netgain on avannut hyvin yrityksellemme markkinoinnin mahdollisuudet ja oivaltanut pienen yrityksen mittakaavan ja meille tärkeät asiat. Yhteistyössä olemme löytäneet myös uusia näkökulmia markkinoinnista"

"Yhteistyö Netgainin kanssa oli mutkatonta ja palvelu erittäin ystävällistä. Netgain osasi asiansa hyvin ja ylitti odotuksemme. Suosittelen mielelläni Netgainia"

"Yhteistyö Netgainin kanssa on ollut onnistunutta ja yhdessä työskentely rentoa, reilua ja tasa-arvoista. Vaikeammatkin asiat selvitettiin ongelmitta ja tunsimme koko ajan olevamme luotettavissa käsissä. Olemme täysin tyytyväisiä tuloksiin ja teemme mielellämme yhteistyötä Negainin kanssa myös jatkossa"

" Netgainin kommunikointi erittäin avointa ja helppoa. Pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen yhteistyöstä. Markkinoinnin substanssi hyvin hallussa. Aktiivisuudessa ei pienintäkään moitteen sijaa. Tilattu lopputulos saatiin."

"Yhteistyö sujui hyvin ja Netgain ymmärsi hyvin tarpeemme. Kaikki asiat tehtiin ajassa ja sovitusti. Koko prosessi sujui hyvin. Voin suositella Netgainin palveluja lämpimästi muillekin yrityksille."

"Netgainin asiantuntemus korkealla tasolla ja ajankohtaista. Netgainin aktiivisuus erittäin hyvä, toteutus sovitussa aikataulussa. Jatkuva raportointi tehokasta."

"Toiminta nopeaa ja tehokasta."

Workshopeista ja valmennuksista saaduissa palautteissa ovat puolestaan korostuneet       
"vahva asiantuntijuus, uudet ajatukset, monipuolisuus, kunnon työkalujen saanti suunnitteluun ja kehittämiseen".
 

Lisäksi saat yrityksellesi MARKKINOINTIANALYYSIN MAKSUTTA.

Markkinointianalyysissa tiettyä kysymyspatteristoa hyödyntäen käymme lävitse ja analysoimme yrityksesi tämänhetkistä ulkoista ja sisäistä markkinointiympäristöä. 

Saat koosteen asioista, joita vahvistaa, joihin panostaa ja joista vaikkapa luopua.
Näin myös varmistut yhteistyömahdollisuuksistamme. 


Pyydä yhteydenottoamme tai kysy lisää 
puhelimitse p. 0400 404885
tai
sähköpostilla: marketta.rusi-karlsson@netgain.fi
tai

alla olevalla lomakkeella.
Lomakkeen lähettäessäsi, otamme Sinuun yhteyttä ja varaamme joko ajan markkinointianalyysille  tai käymme lävitse yrityksesi tilannetta puhelimitse. Sen jälkeen voit päättää, onko tarjoamamme yhteistyö Sinun yrityksellesi se oikea.

Et menetä mitään, mutta löydät monet mahdollisuudet. Tartu siis toimeen!

 

 

Nimi:

Yritys/Organisaatio:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:


Lisätietoa:« Takaisin
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Netgain Oy
| Mäkirinne 2, 01390 VANTAA | Puh. +358 400 404 885 | info(at)netgain.fi