Oletko valmis hyödyntämään uusia mahdollisuuksia ja välttämään mahdollisesti horisontissa näkyvät myrskyt?

Kun haluat enemmän asiakkaita, parempaa tulosta ja enemmän aikaa nauttia elämästä, niin ota tietyksi ajaksi yrityksesi yhteistyökumppaniksi ja sparraajaksi ammattilainen, joka on vahva yhdistelmä liiketoiminnan osaajaa ja käytännön sovellusten toteuttajaa.

Autamme strategioissa ja  suunnittelussa, etsimme markkinointimahdollisuuksia ja kartutamme kokemusten kautta yrityksesi markkinointiosaamista. JA parannamme mahdollisuuksiasi keskittyä siihen, mikä on yrityksellesi sinun panoksenasi tärkeää: johtamiseen. Avain on, että olet sitoutunut ja valmis toimimaan.

Mieti, mikä on osaamisresurssinne tänään ja mitä tarvitsette lisää.  Poistat arvailun markkinointipäätöksistäsi, parannat myyntikäytäntöjäsi, kehität toimivat strategiat ja markkinointisuunnitelmat, saat asiakkaita vähemmällä takertelulla, suuremmalla varmuudella ja paremmilla tuloksilla.

Näin helppoa se on

1. Sovimme tavoitteista ja teemme yhteistyösopimuksen tehostetusta sparrausyhteistyöstä haluamaksesi ajaksi. Yhteistyö on joustavaa. Sovimme säännöllisille keskusteluillemme ajat. Voit tarvittaessa aina soittaa ja saat vastauksen. Saat myös rajoittamattoman sähköpostituen. Voit lähettää kysymyksiä milloin tahansa. Kun olet sparrausasiakkaamme, olet kärjessä listalla ja saat vastauksen mihin tahansa kysymykseen 24 tunnin kuluessa. Myös tietystä määrästä tapaamisia sovimme tarvittaessa. 
                                                          TAI
2. Voit pyytää meiltä tarjouksen tiettyä projektiasi koskevaan konsultointiin. Tällöin määrittelemme yhteistyön sisällön juuri projektisi lopputulosta parhaiten edistäväksi.

Miksi Netgain?

Yhteistyökumppanilla ja sparraajalla, Marketta Rusi-Karlssonilla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus  yritysten markkinoinnin ja liiketoiminnan eri alueilta. Yrittäjänä hän on tehostanut monelta eri toimialalta olevien pk-yritysten markkinoinnin toimivuutta ja tuloksellisuutta.

Rautaisella kokemuksella ja laaja-alaisella näkemyksellä sekä isojen että pienempien yritysten liiketoiminnasta ja markkinoinnista takaamme asiakkaillemme tuloksellisen, joustavan ja täysin asiakkaamme tilanteen mukaan räätälöidyn yhteistyön.
 

Myös markkinointitoimenpiteiden toteutus tarvittaessa

Erikseen sovittaessa toteutamme myös markkinointitoimenpiteet hyödyntämällä ammattilaisista koostuvaa asiantuntijaverkostoamme, mikä takaa kustannustehokkaat toteutukset juuri kulloistenkin tarpeittesi mukaan.


Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä. Tässä muutamia palautteita:

"Netgain on avannut hyvin yrityksellemme markkinoinnin mahdollisuudet ja oivaltanut pienen yrityksen mittakaavan ja meille tärkeät asiat. Yhteistyössä olemme löytäneet myös uusia näkökulmia markkinoinnista"

"Yhteistyö Netgainin kanssa oli mutkatonta ja palvelu erittäin ystävällistä. Netgain osasi asiansa hyvin ja ylitti odotuksemme. Suosittelen mielelläni Netgainia"

"Yhteistyö Netgainin kanssa on ollut onnistunutta ja yhdessä työskentely rentoa, reilua ja tasa-arvoista. Vaikeammatkin asiat selvitettiin ongelmitta ja tunsimme koko ajan olevamme luotettavissa käsissä. Olemme täysin tyytyväisiä tuloksiin ja teemme mielellämme yhteistyötä Negainin kanssa myös jatkossa"

" Netgainin kommunikointi erittäin avointa ja helppoa. Pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen yhteistyöstä. Markkinoinnin substanssi hyvin hallussa. Aktiivisuudessa ei pienintäkään moitteen sijaa. Tilattu lopputulos saatiin."

Workshopeista ja valmennuksista saaduissa palautteissa ovat puolestaan korostuneet       
"vahva asiantuntijuus, uudet ajatukset, monipuolisuus, kunnon työkalujen saanti suunnitteluun ja kehittämiseen".
 

NYT kampanjatarjouksenamme saat yrityksellesi   MARKKINOINTIANALYYSIN MAKSUTTA.
 

Kampanjan ajan Sinulla on mahdollisuus saada maksuton markkinointianalyysi, jossa  käymme lävitse ja analysoimme yrityksesi tämänhetkistä ulkoista ja sisäistä markkinointiympäristöä. 

Saat koosteen asioista, joita vahvistaa, joihin panostaa ja joista vaikkapa luopua. Näin myös varmistut yhteistyömahdollisuuksistamme. Tällöin et vielä sitoudu mihinkään.

 
Pyydä yhteydenottoamme tai kysy lisää alla olevalla lomakkeella.

Otamme Sinuun yhteyttä ja varaamme joko ajan markkinointianalyysille  tai käymme lävitse yrityksesi tilannetta puhelimitse. Sen jälkeen voit päättää, onko tarjoamamme yhteistyö Sinun yrityksellesi se oikea.

Et menetä mitään, mutta löydät monet mahdollisuudet.

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Netgain Oy
| Mäkirinne 2, 01390 VANTAA | Puh. +358 400 404 885 | info(at)netgain.fi